Wie zijn wij

Rood Restauratie is een restauratiebedrijf dat wordt gerund door Rob Rood. Rob is al bijna 20 jaar werkzaam in de autoschadebranche, en heeft in deze periode ontzettend veel ervaring opgedaan in het spuitklaar maken en afspuiten van auto's, en het herstellen van schade. Ook heeft hij een prijs gewonnen voor 'best gespoten auto' op een oldtimer event. Het restaureren van oldtimers is dan ook waar Rob's hart ligt, en na jaren bij schadeherstelbedrijven in dienst geweest te zijn, heeft hij dan ook besloten om een eigen bedrijfje te gaan beginnen in autorestauratie en het opknappen van oldtimers.

Door de jaren ervaring als autospuiter weet Rob hoe autolak behandeld moet worden. Bij waskrasjes of andere lichte gebruikerssporen kan er nog best veel weggepoetst worden. Indien nodig worden de krassen weggeschuurd met zeer fijn schuurpapier en vervolgens op glans gepoetst. Op deze laatste manier worden de krassen echt weggehaald en zullen ze niet meer zichtbaar zijn. Vaak wordt er bij het poetsen van auto's een vettig goedje gebruikt dat de krasjes verdoezeld, maar door bovenstaande methodes te gebruiken worden de krasjes verwijderd in plaats van ze te verdoezelen.

Naast auto's is Rob in zijn vrije tijd veel bezig met het opknappen van meubels en het werken met hout. Dit is ontstaan als hobby, maar inmiddels heeft hij al heel wat oude meubels tot iets nieuws weten om te toveren. Heeft u een oud tafeltje staan die wel een nieuwe look kan gebruiken? Ook hiervoor kunt u terecht bij Rood Restauratie. Ga naar de contactpagina voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.